2024. április 29. Hétfő
Napnyugta: 19:54
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Keresztség Gödöllőn
Keresztség Gödöllőn PDF Nyomtatás E-mail
Keresztelendők egy csoportja
Lowell Hangreaves 2007. április 20-tól május 26-ig tartott evangelizációs sorozatot Gödöllőn, ahová a környékről is többen érkeztek.

Keresztelendők egy csoportja
Az előadások jó légkörben zajlottak. Naponta a legtöbb regisztrált vendég 66 fő volt, a legkevesebb 28. Vendégeink a meghirdetett szombat délelőttökre is szép számmal eljöttek. Nagy örömünkre szolgált, hogy a döntési kártyákon többen bejelölték Krisztus melletti döntésüket.  Lowell testvér döntési felhívására pedig, 12-15 fő ment előre a hallgatóság soraiból - örömünk leírhatatlan volt!

Május 20-án 3 fő keresztelkedett meg, akik már az előző évben jártak Lowell előadásaira, 26-án pedig 12 fő kötött szövetséget az Úr Jézus Krisztussal. Egy testvérünk az Újpesti, egy a Sashalmi, négy a Kistarcsai, és 10 fő a Gödöllői Gyülekezet tagja lett. Mindkét alkalommal a gödöllői Arborétumban ünnepeltünk, festői környezetben, melyhez a jó időt, a napsütést Isten biztosította, a székeket pedig a gödöllői polgármester.

Szeretettel fogadjuk „újszülött" testvéreinket, és szeretnénk, ha mielőbb megtalálnák a képességüknek megfelelő szolgálatukat. Isten gazdag áldását kérjük életükre és szolgálatukra, és mindazokéra is, akik valamilyen formában részt vettek az evangelizáció munkálataiban!

 

Saját Jánosné
 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista