2024. április 20. Szombat
Napnyugta: 19:41
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Gyermekbemutató, keresztségek, esküvők (a nyíregyházi körzetben
Gyermekbemutató, keresztségek, esküvők (a nyíregyházi körzetben PDF Nyomtatás E-mail

nyiregyhazi_korzet_2014-nyar_-_horvath_abigel_es_david_gyermekbemutatoA nyári hónapokban több örvendetes ünnepélyen vehettünk részt egyházunk Tiszavidéki Egyházterülete nyíregyházi körzetében.

Július 19-én, a nyíregyházi gyülekezetben Horváthné Ágoston Zsuzsa és ifj. Horváth Ferenc testvérek ikergyermekeit, Abigélt és Dávidot mutattuk be az Úrnak. Az ünnepélyes istentiszteleten hálás szívvel osztoztunk a szülők és az idősebb testvér, Áronka örömében. Kívánjuk, hogy a szülők a jó Istentől nyert erővel és bölcsességgel úgy neveljék gyermekeiket, hogy napról napra növekedhessenek „az Isten és az emberek előtt való kedvességben” (Lk 2:52).

nyiregyhazi_korzet_2014-nyar_-_keller_boglarka_keresztsegJúnius 21-én Molnár Irén és augusztus 9-én Keller Boglárka kötött szövetséget az Úrral Nyíregyházán. Új testvéreinkkel együtt imádkozunk, hogy a Mindenható váltsa be ígéretét mindkettőjük életében és vezesse őket teljes győzelemre! „Aki győz, oszloppá teszem azt az én Istenemnek templomában, és többé onnét ki nem jő; és felírom ő reá az én Istenemnek nevét, és az én Istenem városának nevét, az új Jeruzsálemét, amely az égből száll alá az én Istenemtől, és az én új nevemet” (Jel 3:12).

Július 20-án Molnár Irén és Ágoston József testvérek, illetve augusztus 16-án Keller Boglárka és Mester Balázs testvérek nyiregyhazi_korzet_2014-nyar_-_szovati_eva_onodi_istvan_eskuvoNyíregyházán, valamint augusztus 3-án dr. Szováti Éva és ifj. Ónodi István testvérek Nyírpazonyban kötöttek házasságot. Kívánjuk, hogy hittestvéreink egymás oldalán is a jó Istennel közösségben és az Ő szolgálatában találják meg az igazi boldogságot! „Tégy engem mintegy pecsétet a te szívedre, mintegy pecsétet a te karodra; mert erős a szeretet, mint a halál, kemény, mint a sír a buzgó szerelem; lángjai tűznek lángjai, az Úrnak lángjai” (Énekek 8:6).

 

Czinkota András

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista