2024. június 25. Kedd
Napnyugta: 20:45
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Tábortalálkozó Pilisszántón
Tábortalálkozó Pilisszántón PDF Nyomtatás E-mail

tabortalalkozo_pilisszanton_201Pilisszántó 2014. október 4. Felejthetetlen nap. Először jártam ebben a kis gyülekezetben, és rendkívüli élményekkel gazdagodtam. Mindig örömmel tölt el, és meghatónak érzem, ha hittestvérekkel ismerkedhetem meg. Bár még sosem találkoztam velük, oly kedvesen és vendégszeretően fogadtak bennünket.

Mi, az őrségi tábor rendszeres résztvevői elhatároztuk, hogy tartunk egy tábortalálkozót. Ha már ezt tesszük – gondoltuk –, vegyük nyakunkba az országot, és tegyük ezt egy olyan helyen és gyülekezetben, ahol még nem ismernek bennünket. 19 lelkes táborrajongó gyűlt össze az ország különböző pontjairól, Hoffer Zoltán szervezésének köszönhetően.

tabortalalkozo_pilisszanton_202Azt hiszem, a pilisszántóiak is elmondhatják, hogy vidámságunkkal, szolgálatainkkal, testvérszeretetünkkel megörvendeztettük őket és egymást.

Az őrségi tábor lelkésze, dr. Szigeti Jenő által küldött nekünk Isten üzenetet és hasznos tanítást arról, hogy egy piciny lány hite és jóindulta milyen óriási folyamatot indíthat el az emberekben, a történésekben, a jövő alakulásában.

Ez a nap a meghittségről, testvérszeretetről, tapasztalataink cseréjéről és legfőképp Istenhez való hálánkról szólt. Kívánom mindannyiunknak, hogy ilyen és ehhez hasonló tartalmas és áldásos szombatnapokat tölthessünk együtt mindig.

 

Pintye Tímea
résztvevő

 

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista