2024. április 23. Kedd
Napnyugta: 19:45
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Gyerektábor Gáborjánban
Gyerektábor Gáborjánban PDF Nyomtatás E-mail

gyerektabor_gaborjanban_p10100492014. augusztus 11. és 15. között bibliai foglalkoztató tábort tartottunk a gáborjáni gyülekezetben. Idén már a második ilyen alkalomra került sor, ami a „Királyok hete” nevet kapta.

Hétfőtől péntekig minden délután mintegy 40 gyermek gyülekezett az imaház udvarán, ahol játék, finomságok és vidámság várta őket. A gyülekezet gyermektanítói kézműves foglalkozásokat, csapatjátékokat szerveztek, valamint Salamon király életéből ismertettek meg egy-egy részletet mindennap. A gyülekezet tagjai és barátkozói szendvicseket, sütiket készítettek elő az időközben megéhezett csapatnak. Volt lovaglás és kocsikázás. Lovasszekérrel – melyen annyi gyerek volt, ahány felfért – mentünk végig a falun, és énekeltük „Jézus szeret minden kicsi gyereket...” Az utolsó nap üstben főtt a babgulyás a gyülekezet kertjében, gyerekek és felnőttek örömére.

Szombaton a gyerekek a délutáni istentisztelet keretében, jelmezekbe öltözötten adták elő Salamon király történetét, melyre a szülőket is meghívtuk.

Azóta már a következő évi tábor felől érdeklődnek úton-útfélen. Reménység szerint azt már az új imaházunkban tartjuk.

Csodálatos dolog gyermekeket Jézus közelébe vinni és a szeretet törvényére tanítani!

 

F. A.

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista