2024. április 26. Péntek
Napnyugta: 19:50
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Diplomaátadó ünnepély az Adventista Teológiai Főiskolán
Diplomaátadó ünnepély az Adventista Teológiai Főiskolán PDF Nyomtatás E-mail

atf_-_diplomaoszto-tanevnyito_img_7928 Az Adventista Teológiai Főiskola 2014. augusztus 31-én ünnepélyes diplomaosztó és tanévnyitó rendezvényt tartott, amikor a teológia alapszakon és az életmód-tanácsadó/lelkigondozó szakirányon végzett hallgatók vehették át oklevelüket.

Köszöntő beszédében dr. Szilvási József, az intézmény rektora köszönetet mondott a dolgozóknak, hogy a nehéz gazdasági körülmények között is hűségesen végezték szolgálatukat, és biztosították az oktatás minőségét. Ismertette a megváltozott körülményeket, amelyek jó reménységet adnak a főiskola jövőjére nézve. Beszélt arról is, hogy mind a Magyar Akkreditációs Bizottság, mind az Adventista Akkreditációs Társaság munkatársai elismeréssel szóltak a főiskolán folyó oktatásról.

Örömünkre szolgál, hogy két új munkatársat köszönthettünk dr. Horváth Orsolya és dr. Michelisz Richárd személyében.

atf_-_diplomaoszto-tanevnyito_img_7836 Ezen az alkalmon mondtunk köszönetet Ócsai Sándor testvérünknek, aki hosszú éveken át volt a főiskola oktatója. Az iskola hallgatói mindig nagy szeretettel beszéltek azokról a kedves útmutatásokról, amit a lelkipásztorkodás-tan és a diakóniai munka területén kaptak tőle. Ócsai Sándor értékes szolgálatot végzett az intézményben mentorként és lelkigondozóként is. Semmi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy egyik oktatónk személy szerint neki köszöni, hogy elindította őt pályáján.

Az ünnepélyes fogadalomtételben dr. Szilvási András vezette a friss diplomásokat, majd ezt követően került sor az oklevelek átadására. Teológia alapszakon öten tettek sikeres záróvizsgát, a családi életre nevelés szakirányról egy személy, az életmód-tanácsadó/lelkigondozó szakirány hallgatói közül pedig hárman vehették át ünnepélyes keretek között diplomájukat.

atf_-_diplomaoszto-tanevnyito_img_8785A végzős hallgatók nevében dr. Michelisz Richárd köszöntötte a résztvevőket, majd megköszönte a főiskola oktatónak és dolgozóinak, hogy úgy végezték szolgálatukat, hogy a hallgatók észre sem vették azokat a nehézségeket, amivel az intézmény küszködött.

A 2014/2015-ös tanév megnyitójára is ezen az alkalmon került sor. Az új tanévre 5 nappali tagozatos és 15 levelező tagozatos teológus hallgatót vehettünk fel, a családi életre nevelés képzést pedig 11 fő kezdte el. Így az új tanévben 63 személy tanul az Adventista Teológiai Főiskolán.

Köszönjük az Isaszegi Gyülekezet kórusának, Tokics Imréné testvérnőnek, valamint Nagy Imre testvérnek, hogy szolgálatukkal ünnepélyesebbé tették ezt a szép alkalmat.

 

ATF

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista