2024.  március  29.  Péntek
Napnyugta: 18:10
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Ne maradj ki Te sem!
Ne maradj ki Te sem! PDF Nyomtatás E-mail

boldog_elet_-_felhivas Mindannyian szeretünk ajándékot kapni, de adni is legalább annyira. Gondoltál-e már arra, hogy Boldog Életet ajándékozz? A szó többféle értelmében. Egy családi életmódmagazinon keresztül boldog perceket, hasznos egészségtippeket, Istenre hangoló gondolatokat, bölcs életvezetési tanácsokat… Vannak olyanok szeretetteid, ismerőseid körében, akiknek ezeket odaajándékoznád? Itt a remek lehetőség, hogy 2015-re előfizesd nekik a Boldog Élet magazint, így anélkül hirdetheted a jó hírt, hogy akárcsak megszólalnál.

Örömteli dologról számolhatunk be a Boldog Élet magazinnal kapcsolatban: egy civil szervezet, a Rákbetegek Országos Szervezete partneri kapcsolatba lépett velünk, így plusz 1000 példány kerül rajtuk keresztül az érintettekhez, helyi egészségklubokhoz.

Népszerűsítsd Te is a Boldog Életet, kapcsolódj be gyülekezeteddel egy nagyobb népszerűsítési programba például azáltal, hogy városotok, településetek elöljáróit (polgármester, képviselők, orvosok, tanárok, intézményvezetők…) megajándékozzátok 1-1 Boldog Élet előfizetéssel.

Olvasóink hűségét azzal kívánjuk elismerni, hogy minden gazdasági nehézség ellenére már 3. éve változatlan áron kínáljuk a magazint, 2400 Ft/éves előfizetési áron (postaköltséggel). Lapszámonként 450 Ft-ba kerül a magazin.

Legyen Neked és szeretteidnek is Boldog Élete! Isten áldjon meg minden munkádban 2015-ben is!

 

Gerlai Krisztina
szerkesztő

 

Kérjük a megrendeléseket eljuttatni 2015. január 9-ig az alábbi elérhetőségek valamelyikére: Hetednapi Adventista Egyház, 2119 Pécel, Ráday u. 12.; Tel.: 28/547-360; +36-30/664-3000; 


E-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista