2024. április 16. Kedd
Napnyugta: 19:36
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Segélykoncert adventi kuckózással
Segélykoncert adventi kuckózással PDF Nyomtatás E-mail

segelykoncert_adventi_kuckozassal_img_4081A Kiskőrösi Gyülekezet gyereahogyvagy egészségkuckójával a város karácsonyváró rendezvényén igyekezett hozzájárulni ahhoz, hogy az ünnepek ne csak az evésről-ivásról és a vásárlásról szóljanak, hanem a testi-lelki békéről, s az új év közeledtével – esetleg – az életmódváltásról is.

A töltött káposzta, forralt bor és marhapörkölt generálta különös illatfelhő, a karácsonyi népszokások és dalok forgatagában egészségügyi és lelki növekedésre inspiráló kiadványokkal, egészségügyi tesztekkel és ajándékkönyvekkel, forró teával, reformpástétomos falatkákkal, pogácsával, sok mosollyal és még több kedves szóval vártuk 10 estén át a város lakosait. Becsületkasszánkban az ADRA Gyermekétkeztetési programjának gyűjtöttünk adományokat.

segelykoncert_adventi_kuckozassal_4517A város ünnepi programsorozatának részeként egy kiskőrösi óvodás kislány agydaganatból való gyógyulásának elősegítésére segélykoncertet hirdettünk meg. A polgármester úr adakozásra bátorító beszéde, a Hálaszó ifjúsági kórus által felcsendülő dalok, valamint Sebastian Matula karácsonyváró áhítata közelebb vitték lelkünket a mennyei trónushoz. A kislány felépülésére a város lakossága és a gyülekezet tagjai ezen estén 235 000 Ft-ot adományoztak, melyet az utolsó énekszámot megelőzően az édesapának ünnepélyesen átadtunk. Hisszük, hogy amilyen szeretettel teli és jószívű volt az adakozás, olyan mértékben fogja a jó Isten a kislány gyógyulását munkálni.

 

KN

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista