2024. április 29. Hétfő
Napnyugta: 19:54
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Tehetségkutató Pécelen
Tehetségkutató Pécelen PDF Nyomtatás E-mail
Tehetségkutató
2007. június 3-án, vasárnap került sor a Reménység Evangélizációs Központ (REK) szervezésében a 2. Tehetségkutató rendezvény lebonyolítására a péceli Katasztrófavédelmi Oktatási Központban.

A tehetségkutató célja, hogy felkeressük gyülekezeteink tehetséges, Istentől nyert képességekkel megáldott fiataljait, és az általuk előadott műsorszámokról felvételt készítsünk. Tálentumaikat ezáltal szélesebb körben is fel tudjuk használni, mint például a REK által készítendő tv- és rádióműsorokban. Az ének-zene nagyszerű eszköz lehet az emberek Krisztushoz vezetésében, azon felül a gyülekezetekben is fel lehet használni Isten dicsőítésére.

Voltak, akik jelentkeztek a meghívásra, voltak, akiket személyesen kerestünk meg, és még határon kívüli magyar testvéreink (Újvidék) is érkeztek a felvételre.

Tehetségkutató
Hálásak vagyunk, hogy ismét megtapasztalhattuk Isten áldását munkánkon: a díszlet összeállításánál, a felvételek készítésénél, a résztvevők türelmében, előadásaiban. Az operatőrök között is nagyszerű volt az összhang, külső segítők közreműködésével három kamerával tudtunk dolgozni a 22 felvétel készítésénél.

Köszönjük testvéreink áldozatkészségét, akik vállalták a felvétellel járó kellemetlenséget, fáradságot. Isten adjon sok örömet, áldást életükben, amikor énekükkel, zenéjükkel Róla tesznek bizonyságot!

Már igényelhető a tavalyi felvételről készült DVD 1000 Ft/db áron, és hamarosan kiadásra kerül az idei felvétel is. Amennyiben valaki együttesen rendeli meg a két felvételt, úgy kedvezményesen, a két DVD-t 1600 Ft-ért megkaphatja.

 

Saját Jánosné, REK,
 e-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista