2024.  március  28.  Csütörtök
Napnyugta: 18:09
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Nyári munkalehetőségek Balatonlellén
Nyári munkalehetőségek Balatonlellén PDF Nyomtatás E-mail

nyari_munkalehetosegek_balatonlellen_wp_20141229_46Az elmúlt napokban többször is jártam Balatonlellén, az Adventista Konferenciaközpontban. A tó be van fagyva, a fák kopaszak, az épületek falaiból árad a hideg, a csapokból nem folyik a víz, és kihalt minden az udvaron. Ennek ellenére már lázasan dolgozunk azon, hogy a nyárra minden elő legyen készítve, és újra sok ember élvezhesse a Balaton nyújtotta örömöket.

Készülnek a tervek a felújításokhoz, folynak a tárgyalások a kivitelezőkkel, akik a nagyobb felújításokat fogják végezni. Emellett az idén is várjuk azokat, akik felajánlják szeretetmunkában a segítségüket bármilyen területen (takarítás, meszelés, bármilyen szakmunka stb.).

Az utolsó egyeztetések folynak a turnusbeosztással kapcsolatban, hamarosan küldjük a gyülekezeteknek a tájékoztatást a 2015. év turnusairól, és az árakról.

Már most keressük a nyári nyitva tartás idejére a dolgozókat, így várjuk azok jelentkezését, akik szívesen dolgoznának az Adventista Konferenciaközpontban az alábbi munkakörök valamelyikében: szakács, konyhai kisegítő, takarító, karbantartó, kertész. A jelentkezésnél a szakképzettség nem feltétel. Várjuk olyanok jelentkezését is, akik már többször főztek nagyobb létszámra, vagy gyakorlatuk van a kenyérsütésben, vagy bármilyen fa-, fém-, vagy építőipari tevékenységben jártasak. Jelentkezni és felvilágosítást kérni az alábbi elérhetőségek valamelyikén lehet Tóth Sándortól: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges ; 06 30 6643165; Hetednapi Adventista Egyház 2119 Pécel Ráday u. 12.

 

Tóth Sándor
intézményvezető

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista