2024. április 29. Hétfő
Napnyugta: 19:54
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Jézust a képernyőre!
Jézust a képernyőre! PDF Nyomtatás E-mail

Magyar adás műholdon

Az Adventista Egyház évtizedek óta rendkívül nagy hangsúlyt fektet a televíziós evangelizációkra. A világ számos országában állandósult egyházunk jelenléte a televízióban is: Hope Chanel, It Is Written, 3ABN, Amazing Facts...

Isten most ragyogó lehetőséget adott arra, hogy a Reménység Evangelizációs Központ által előállított televíziós műsorokat a Thor 3 műholdon keresztül heti rendszerességgel szinte egész Európát lefedve sugározzuk. A Román Unió médiaközpontjának nagyszerű segítségével a tervek szerint heti 9 óra magyar nyelvű adás lesz fogható július 9-től. A pontos időpontokról a www.remeny.info honlapon vagy a REK elérhetőségein lehet tájékoztatást kapni. A műhold koordinátái a következők:

  1. Műhold: Thor 3, 1° nyugat,
  2. Frekvencia: 11,823 MHz, Horizontális
  3. SR 28 000, FEC 7/8

Hálásak vagyunk Istennek rengeteg áldásáért és támogatásáért, valamint mindazoknak, akik a REK fejlesztésében részt vettek, adományaikkal és munkájukkal lehetővé tették a stúdió fejlesztését.

Jelenlegi nagy kihívásunk az, hogy a felvételek készítéséhez jó minőséget biztosító stúdiókamerákkal szereljük fel a műtermet. Jelenleg csak egy kameránk van, de bízunk benne, hogy hamarosan meglesz a szükséges három.

A televíziós műsorok három fő csoportba sorolhatók. A testi és a lelki egészségről szóló műsorokban az egészséges élet alapelveit dolgozzuk fel. A bibliai műsorok a Biblia világáról adnak hiteles tájékoztatást. A nézők megismerkedhetnek a Szentírás keletkezésével, tartalmával, hátterével és mai üzenetével. A harmadik műsorcsoport az adventista identitást bemutató és erősítő műsorok. Örömmel fogadjuk a televíziós és rádióprogramokhoz beérkező javaslatokat, ötleteket és adományokat. Hisszük, hogy ezek nagy szerepet játszanak az evangélium terjesztésében hazánkban is.

 

Szabó László
REK vezető

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista