2024. április 20. Péntek
Napnyugta: 19:40
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Mosolyt karácsonyra
Mosolyt karácsonyra PDF Nyomtatás E-mail

adra_hirlevel_jan_-_mosolyt_karacsonyra_dsc01853A karácsony előtti időszak mindig eseménydús az ADRA Alapítvány munkatársai és önkéntesei számára. Szeretnénk minél több szükségben lévő családnak, vágyakozó kisgyermeknek, vagy akár dacos kamasznak mosolyt csalni az arcára.

2014-ben immár második alkalommal láthattuk vendégül norvég partnerszervezetünk, az Utekontakten Nittedal munkatársait és fiatal önkénteseit. Velük együtt 2014. december 15–19. között, az országot járva látogattunk meg többek között olyan hátrányos helyzetű gyermekeket, akiknek már volt lehetőségük az ADRA nyári táborában is részt venni. így eljutott a csapatunk Dunaújvárosba, Ózdra, Rákoscsabára és a Győri Gyermekvédelmi Központ több intézményébe is: Csornára és Jánossomorjára.

adra_hirlevel_jan_-_mosolyt_karacsonyra_dsc01903Dunaújvárosban, Ózdon és Rákoscsabán is a Családsegítő Központ adott helyet a baráti összejöveteleknek, ahol felidéztük a közös emlékeket, együtt énekeltünk, játszottunk, és ami nem maradhatott el: ajándékkal is megleptük a gyerekeket.

Nagy élmény látni, hogy erőfeszítéseink által a Szentlélek mekkora hatást is gyakorol egy-egy életre. A nyári táborunk mottója: „Soha ne add fel!” Szeretnénk, ha ez a jelmondat egész évben elkísérné a résztvevőket. De nemcsak mi emlékeztetjük őket erre a személyes találkozásokkor, hanem megteszi ezt a tábori póló is. Az egyik ózdi lány, aki rendőrnek tanul, elmesélte, mindig ezt hordja testnevelésórán, hogy futás közben erőt adjon a pólón lévő felirat: „Soha ne add fel!” Azt is megosztotta velünk, hogy a tábor óta beengedte az életébe a jó Istent, és csodálatos tapasztalatokat élt át vele.

Talán azért indultunk el, hogy adjunk, de valójában mi magunk gazdagodtunk a legtöbbet e látogatások során. Hálásak vagyunk ezért az Úrnak!

 

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista