2024. április 24. Szerda
Napnyugta: 19:47
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Találkozó a Békési Gyülekezetben
Találkozó a Békési Gyülekezetben PDF Nyomtatás E-mail

Örömteli szombatnapban volt része a Békési Gyülekezetnek, amikor január 31-én meghívásunkra gyülekezetünkbe látogatott Cserbik János testvér, a Keresztény Advent Közösség elnöke. Vele együtt a környék Keresztény Advent Közösség gyülekezeteiből érkező testvéreinket is köszönthettük. A délelőtt folyamán az ének- és költeményszolgálatok után gyülekezetünk legidősebb tagját, Szabó Imréné Ilonka nénit is köszöntöttük 95. születésnapján.

Cserbik testvér egy életszerű gyermektörténeten keresztül ábrázolta, milyen módon szabadulhatunk meg az egymással szembeni panaszainktól, fenntartásainktól. Ezeket mélyen, nagyon mélyen el kell temetnünk, és nem szabad magunkkal cipelni. Majd délelőtti igeszolgálatában Ézs 25:7-9. versei alapján adventi reménységünk bizonyosságában erősítette meg a testvéri közösséget.

A helyi gyülekezet bőségesen terített asztallal is igyekezett kifejezni szeretetét vendégei irányában.

Örömünkre szolgált Cserbik János testvér délutáni szolgálta is. Testvérünk a gyakorlati missziómunka lényegére mutatott rá. Hangsúlyozta, hogy Jézus Krisztussal nem a szószéken keresztül találkozhatunk igazán, hanem akkor, amikor meglátogatjuk a foglyokat, enni adunk az éhezőknek, bekötözzük a testi-lelki sebeket.

A közös fórumot követően mindannyian úgy távozhattunk a gyülekezetből, hogy örültünk egymásnak és jó volt együtt ünnepelni a szombatot.

 

Rajki Ferencné

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista