2024. április 26. Csütörtök
Napnyugta: 19:48
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Hírek az Advent Kiadóból
Hírek az Advent Kiadóból PDF Nyomtatás E-mail

Örömmel értesítjük kedves Testvéreinket, hogy megjelent egy fontos könyvünk. A régi kiadásból elfogyott a Jézus élete c. könyv. Most szintén kemény kötésben, nagyon szép, megújult borítólappal ismét kapható. A korábbi kötet áránál közel 1000 Ft-tal olcsóbban juthatnak hozzá a gyülekezetek. Ára: 1590 Ft. Megújult borítója, semmivel sem pótolható belső tartalma miatt ajánljuk testvéreinknek. Ez a kötet különlegesen alkalmas ajándékozásra.

Mi várható a közeljövőben? Hamarosan megjelenik új fordításban Ellen G. White: Nevelés c. könyve. A korábban Előtted az élet címmel megjelent kiadás réges-régen elfogyott. Nyelvezete is nagyon várta a megújulást. A könyvet Hegyes-Horváth Csilla fordította, és Gerlai Krisztina lektorálta. Várhatóan májustól lesz kapható az Advent Kiadónál.

Ugyancsak közel van a Kalauz a Bibliához című, áhítatos könyvként is használható sorozat második részének kiadása, amely a Zsoltárok könyvétől Malakiás könyvéig tartalmazza a rövid ismertetőket fejezetről fejezetre. A kötetet szintén májustól várhatják a kedves Olvasók.

Hamarosan új kifestőkönyv is kapható lesz a kiadóban: Pötyi címmel. Karsai Gabriella szövegével, rajzötleteivel, Egyed Zoltán rajzaival jelenik meg. Mondanivalója a legkisebbeknek fog szólni egy kis katicabogár történetén keresztül a szorgalomról, a feladatok megszeretéséről. Várható megjelenése: április vége.

Néhányan már ismerik A nagy küzdelem c. könyv képregényben történt feldolgozását gyermekeknek. A fordítás befejeződött. Divíziónk gondoskodik a nyomtatásáról. A megjelenés pontos idejét még nem tudjuk, de hamarosan, remélhetőleg még a nyár elején az is a gyermekek kezébe kerülhet.

A Jelenések könyvének 7 gyülekezete minden hetednapi adventista gyakori tanulmányozásának tárgya. Gallusz Lászlónak, a belgrádi adventista egyetem tanárának ezzel foglalkozó könyve hamarosan magyar nyelven is olvasható lesz. Reményeink szerint szintén még a nyár elején vehetik kezükbe a kedves Olvasók.

Hálásan mondunk köszönetet testvéreinknek, akik imáikkal és adományaikkal támogatták a kiadót. Kérjük, a jövőben se feledkezzetek meg arról, hogy az írott üzenet még napjainkban is azok közé a szent eszközök közé tartozik, amelyekkel a legtöbb jót tehetjük embertársaink üdvösségéért.

az Advent Kiadó
munkatársai 

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista