2024.  március  28.  Csütörtök
Napnyugta: 18:09
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Húsvéti gyermeköröm Győrben, az ADRÁ-val!
Húsvéti gyermeköröm Győrben, az ADRÁ-val! PDF Nyomtatás E-mail

adra_-_husveti_gyermekorom_gyorben_-_zsoka_neni_bibliai_tortenetet_meselA Győri Gyermekvédelmi Központ nagyterme megtelt gyermekekkel, akik a körzet lakásotthonaiból érkeztek egy húsvéti gyermekdélutánra. A meghívás egy meseszínházi előadásra szólt. Az előadásban a gyermekek szereplőkké váltak, mert sok statisztára volt szükség. Minden gyermek része lehetett az előadásnak és a mesének. A történet tanulságait levonva, nagy taps kíséretében ért véget az előadás.

A meghívás aktualitása sem maradt el. A program folytatódott a húsvéti öröm és az üres sír történetének elmondásával. Bodnár Jánosné, mindenki Zsóka nénije történetét nagy érdeklődéssel hallgatták a gyerkőcök. Megtanulták közösen azt az egy mondatot, amit Jézus először mondott feltámadása után: „Én vagyok a feltámadás és az élet”. A bibliai történetben az asszonyok feladatot kaptak, és ezt a feladatot minden gyermek ezen a délután újra megkapta. Menjetek el és mondjátok el mindenkinek, hogy „Jézus él!”

A kedves ajándékok, a finom édességek sem maradtak el, amit minden gyermek örömmel fogadott. A délutáni program költségét, egy győri házaspár ajándékozta. Az Úr áldása kísérje őket és a gyermekeket.

(B.Jné)

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista