2024. április 29. Hétfő
Napnyugta: 19:54
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow ADRA hírek
ADRA hírek PDF Nyomtatás E-mail
Az ADRA Adventista Szeretetszolgálat Alapítvány 2006 áprilisában pályázatot nyert forrásteremtési képzés céljából az Országos Foglalkoztatási Közalapítványnál (OFA). Ennek a négy egymásra épülő modulból álló pályázatnak a keretösszege 8 593 600 Ft, ami a képzések díját, illetve a szállással és az étkezéssel kapcsolatos kiadásokat fedezi. A sikeresen megnyert pályázat előmunkálatait Sztachó Éva és Restás László testvérek végezték.

A képzés célja az alapítvány önkénteseinek szakmai fejlesztése. Az ADRA és a Napos Oldal a Sérült Emberekért Alapítvány önkéntesei vehetnek részt a képzéssorozaton, melynek kiemelt célja az önkéntes munka minőségének javítása, illetve a testvérek szakmai fejlődésének biztosítása. Az ADRA szerződést kötött az önkéntesekkel, így 2006. december 9-10. között Kommunikációs, valamint 2007. január 6-7. között Telekommunikációs képzésen vehettek részt a péceli unióközpontban.

2007. május 29. és június 3. között került megrendezésre a harmadik modul, az „EU pályázatírói, valamint EU szakmai referensképzés", melynek helyszíne a balatonlellei Konferencia Központ volt. Az együtt töltött hat napot családias hangulat jellemezte, ahol a résztvevők gyarapíthatták ismereteiket, és tudásukat bizonyítandó, sikeres vizsgát tettek.  Továbbá a közösségfejlesztő tréningek alatt jobban megismerhették egymást. A képzések szakmai oktatását az ADRA megbízásából az Európa Tanácsadó Iroda Kft. akkreditált központ végzi.

A „Projektmenedzsment tanfolyam EU projektekre" elnevezésű, utolsó képzés helyszíne szintén a balatonlellei Konferencia Központ lesz, terveink szerint 2007. szeptember 23-27. között.  

Bízunk abban, hogy a tanultak által a résztvevők eredményesebb és hatékonyabb munkát végezhetnek majd a hétköznapokban.

 

(CS-N Éva, ADRA Iroda)
 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista