2024. április 24. Szerda
Napnyugta: 19:47
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Tapasztalatok az Érdliget Életmódközpontban
Tapasztalatok az Érdliget Életmódközpontban PDF Nyomtatás E-mail

erdliget_ek_-_tapasztalatok_112Megérkeztem; gyönyörű környezet, madárcsicsergés, harapni lehet a levegőt. Belépek a házba, ahol kedves emberek, jó illat és finom gyömbértea fogad.

A súlyom több mint 150 kg – nem sok reményem volt arra, hogy valaha is le tudok fogyni, arra pedig végképp, hogy az a fogyás tartós is lehet. Amint azonban teltek a napok, egyre optimistább és örömtelibb voltam, mert várakozásom ellenére – miszerint biztos szigorú diétára fognak, nem ehetek majd semmi finomat – olyan ízletes és színes ételeket ettem, amilyet még soha! Napi háromszori séta, egyszeri légzőgyakorlat, egyszeri torna, néhány pingpongmeccs, finom gyógymasszázsok, gőzpakolások, hideg-meleg váltó lábfürdő, előadások, szívtől szívig ható beszélgetések… és a közérzetem: mintha kicseréltek volna!

erdliget_ek_-_tapasztalatok_119Rengeteget tanultam mind a receptek, mind az ételek elkészítése terén, sok megdöbbentő információval lettem gazdagabb, ami mind arra az elhatározásra juttatott, hogy ezt az életmódot folytassam legalább három hónapig. Most már itthon vagyok, élvezem az új életemet, két hét alatt közel 10 kilót fogytam, és minden paraméterem javult. A tüdőkapacitásom, a testem izom-zsír aránya, a vízháztartásom. Érzem az erőt magamban, és nem értem, hogy eddig hogy nem ment?! Hatalmas lelki segítséget kaptam ahhoz, hogy újragomboljam az egész életemet, a házasságomat is beleértve. Boldog vagyok, hogy szenvedések nélkül legyőzhettem önmagam, hogy új kapuk nyíltak meg előttem, hogy érzem, ahogy visszatér belém az élet! Ezúton is köszönöm a szakácsoknak, a lelkésznek, a masszőröknek, a doktor úrnak, az életmód-tanácsadóknak mindazt, amit értem tettek!

erdliget_ek_-_tapasztalatok_102Az elhízás korunk egyik legnagyobb álruhás ellensége, hiszen palástja alatt időzített bombaként lapul a kettes típusú  cukorbetegség, a daganatos betegségek, és többek között a magas vérnyomásbetegség, amiről tudjuk, hogy a szív- és érrendszeri betegségek dadusa.

Ha szeretne segítséget kapni mindezek legyőzésében, látogasson el az Érdliget Életmódközpontba, ahol személyre szabott tanácsadásban, kezelésekben részesülhet, hogy elmondhassa Ön is: „Úgy érzem magam, mintha kicseréltek volna!”

További információ: www.erdliget.hu; tel.: +36-20-272-7741

HBI

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista