2024.  március  28.  Csütörtök
Napnyugta: 18:09
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Kirándulás a Dunakanyarban
Kirándulás a Dunakanyarban PDF Nyomtatás E-mail

kirandulas_a_dunakanyarban_img_20150621_101951Kiránduláson vett részt egyházunk Debreceni Gyülekezete 2015. június 21-én. A debreceni és környékbeli tagoknak és barátaiknak egy egész napos kimozdulásról gondoskodott gyülekezetünk egyik programszervezője – Papp Károly feleségével. Az Alföldön élő résztvevőknek kiváltképpen nagy élmény volt a Visegrádon, Dömösön és Szentendrén eltöltött néhány óra. Gyülekezetünkben bevett szokás, hogy a jó idő beköszöntével, az oktatási intézményekben szervezett osztálykirándulások után mi is útra kelünk. Ezek a kirándulások, számunkra is mindig fölérnek egy tanulmányi kirándulással. Újra és újra megerősítjük egymást abban, hogy minden alkalmat imával kell kezdeni, amikor útra kelünk.

kirandulas_a_dunakanyarban_img_20150621_101606A hosszú utakon sokféle szükséglet fölmerül, melyekhez érdemes rugalmasan alkalmazkodni.

Alkalmi útitársainktól olykor meglepően sokat lehet tanulni, és a jó hangulat különböző korosztályok között is kialakulhat. Nem tudhatod, mit vesztesz, ha nem vagy nyitott a más korosztályba tartozó személlyel való társalkodásra. Előfordul, hogy nem mindig azt, és úgy teszik az asztalunkra, ami az étlapon szerepel, de annál jobban értékeljük utána a finom falatokat. Utunk végén, mindannyian hálásan tértünk otthonunkba: megköszönve a Jó Isten oltalmát és a szervezők törekvését, fáradságos munkáját.

KBE

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista