2024.  március  29.  Péntek
Napnyugta: 18:10
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow ,A fura professzor és Petra, az időutazó
,A fura professzor és Petra, az időutazó PDF Nyomtatás E-mail

szbt_2015_003Szünidei bibliatábor – 2015‬

‪A nyár egyik legnagyobb élménye volt az egyházi életben az az egyhetes tábor, amelyet hagyományosan a nagy család legfontosabb tagjainak rendezünk meg.

Idén 72 általános iskolás gyermek vett részt a már több évtizedes hagyományra visszatekintő Szünidei bibliatáborban. A tábor kerettörténete az időutazó volt, amelyet a táborvezetők mindennap el is játszottak a gyerekek számára. A történetben egy kicsit fura professzor megépít egy időalagutat, amelynek segítségével az örökké kíváncsi Petrát mindennap visszaküldi az időben 10 percre a bibliai korba, ahol egy-egy újabb történettel ismerkedik meg. Ebből az időből aztán mindig egy-egy újabb tanulsággal tér vissza (pl. engedelmesség, megbocsátás, reménység stb.). A történet után a tanítók korcsoportonként különvonultak a gyerekekkel, hogy a saját szintjükön, életkoruknak megfelelő módszerekkel segítsék a tanulságok elmélyítését.

szbt_2015_002Délutánonként sok mókás, kalandos és izgalmas dolgot éltünk át. Elmentünk lovagolni, hajókiránduláson voltunk, de természetesen rengeteget fürödtünk is a Balaton csodás vizében. A jó Isten szeretetét éreztük a szikrázó napsütésből, amely a programok felét biztosította a számunkra. Köszönjük szépen a segítőknek a rengeteg munkát, amit az előkészületekbe és a tábor lebonyolításába fektettek. Jövőre is várjuk a gyerekeket újabb kalandokra!‬

‪‬Mihalec Dóra‬
a ‪Gyermekszolgálatok vezetője‬

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista