2024. április 20. Péntek
Napnyugta: 19:40
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Az Úr a mi Pásztorunk
Az Úr a mi Pásztorunk PDF Nyomtatás E-mail

beszamolo_az_idosek_taborarol_2015_017„ÉLETET AZ ÉVEKNEK” Idősek Tábora Balatonlellén

Érdekes és tanulságos időutazásban volt részem az idei nyáron: két gyermekcsapatot begyűjtő Szünidei Bibliatábor után egy nyugdíjas tábor vezetése. Az előbbiek az újdonság erejével hatottak, míg az utóbbi – három év kihagyás után – 2015. augusztus utolsó hetében is lenyűgözött az egymást elfogadó, egymást értő és szerető közösségi légkörével.

Idős testvéreink csodálatos aktivitással és humorral vettek részt a reggeli tornán. Délelőtti áhítatunk alapja a „Grádicsok éneke” volt. Az élénk érdeklődést annak belátása adta, hogy valóban jövevények és vándorok vagyunk e földön, s az Úr a mi Pásztorunk. Kora délutánonként kirándultunk, sétáltunk, megmártóztunk a Balatonban, hosszasan beszélgettünk, vagy játszottunk. Az időjárás és az üdülő nagyon kellemessé tette számunkra a pihenést. Az ételek változatossága, minősége és a kedves felszolgálás, a vendégek iránti tiszteletet és megbecsülést éreztette naponta. Ezúton is szeretném megköszönni az Intézmény vezetőjének és munkatársainak gondoskodásukat.

beszamolo_az_idosek_taborarol_2015_031A napi programunk az esti órákban az időskor kihívásairól tartott interaktív előadással, illetve filmvetítéssel folytatódott. Újra megerősödtünk abban a hitben, hogy Istenünk az Ő Igéje mellett bennünket is fel tud használni egymás áldására és megerősítésére. Azzal a reménységgel búcsúztunk, ha az Úr éltet és megsegít, jövőre újra találkozunk, hogy elmondhassuk egymásnak tapasztalatainkat.

Pócsi Lászlóné, Irén

 
< Előző   Következő >

 
 
 
Hírek
Galéria
Joomla Toplista