2024.  március  28.  Csütörtök
Napnyugta: 18:09
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow A Biblia regénye 6 részben
A Biblia regénye 6 részben PDF Nyomtatás E-mail

evangelizacio_bacsbokodon_dsc_0580 Több hónapja már, hogy megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy tartok egy evangelizációs sorozatot. Többen jelezték, hogy a beszéd talentumát kaptam, így gondoltam,  talán sikeresen felhasználhatnám ezen a területen.

Néhány hónappal ezelőtt bekerültem az FJK missziós csoportjába, aminek keretein belül, a Bajai Gyülekezettel karöltve – és hiszem, hogy égi támogatással – idén létrejött egy ilyen program, méghozzá a községben, ahol felnőttem, Bácsbokodon. Sokan, akik gyerekkoromból ismertek, először hallhattak hitemről és az evangéliumról, aminek hirdetésében szeretnék hasznos eszköz lenni.

Ez egy hatrészes sorozat volt augusztus 24-től 29-ig a bácsbokodi Meizl Ferenc Művelődési Házban, mindennap este hat órától. Bár sok volt a munka, és jöttek a nem várt nehézségek is, mégis csodálatos alkalmakat élhettünk át. Harminc feletti létszámmal jöttünk össze napról napra, hogy közösen áttekintsük a Biblia regényét a teremtéstől az új földig.

evangelizacio_bacsbokodon_dsc_0526Hálás voltam Istennek a résztvevőktől kapott pozitív visszajelzésekért, a bizonyosságért, hogy ezzel a sorozattal adhattam nekik valamit. Jó volt megtapasztalni Jézus szavait: „…Jobb adni, mint venni” (ApCsel 20:35). A sorozatot semmivel meg nem vehető tapasztalatokkal és erősebb hittel fejezhettem be. De persze csak ezt, mert tudom, hogy ezzel még koránt sincs vége. „Vége” akkor lesz, ha az Úr visszajött, azonban az is csak egy új kezdet lesz.

Varga Dániel

 
< Előző   Következő >

 
 
 
Hírek
Galéria
Joomla Toplista