2024.  március  29.  Péntek
Napnyugta: 18:10
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Első közös lelkészértekezlet a Tiszavidéki Egyházterületen
Első közös lelkészértekezlet a Tiszavidéki Egyházterületen PDF Nyomtatás E-mail

tet_-_elso_kozos_lelkeszertekezlet_cam02071Első közös lelkészértekezletünket tartottuk az erdélyi Székelyjón 2015. október 13. és 15. között. A 8 új lelkészt (Balog Tibor, Bálint György, Bodolai Zoltán, Dankó Ferenc, Feketéné Trankusz Erzsébet, Kerékgyártó János, Molnár Miklós, Ócsai Imre) szeretettel fogadtuk és a három napot az ismerkedésnek, valamit a közösség építésének szenteltük. Rövid igei gondolatok után egy-egy új lelkész mondott néhány mondatot önmagáról, családjáról, örömeiről és kihívásairól. Ez után köré térdeltünk, kezeinket rátettük és imádkoztunk érte; a három nap alatt mind a 8 lelkészért külön-külön. Ezenkívül imádkoztunk azokért a csatlakozó lelkészekért, akiknek az útja nem akadálymentes a lelkészkarba, és azokért is, akik kikerültek a lelkészi munkaközösségből, valamint két lelkészünkért, akik jelenleg Németországban folytatják tanulmányaikat.

A közös munkáról és a szolgálatról beszélgettünk, és eldöntöttük, hogy Isten műve és a saját megelégedettségünk érdekében keresztényi szeretettel viszonyulunk egymáshoz, és igyekszünk munkánkat buzgalommal és szabályszerűen végezni.

Kívánjuk, hogy testvéreink igazi testvéri munkaközösségre találjanak közöttünk, és kíváncsian várjuk, hogy Isten mit tehet velünk és általunk az Ő művében, így egy közösségben.

Hegyes-Horváth Géza

 
< Előző   Következő >

 
 
 
Hírek
Galéria
Joomla Toplista