2024. július 22. Hétfő
Napnyugta: 20:30
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Ráckevén ilyen még nem volt
Ráckevén ilyen még nem volt PDF Nyomtatás E-mail

halaado_nap_rackeven_2Október a hálaadás hónapja. Ekkor a legtöbb gyülekezetben feldíszítik az asztalt, és hálát mondunk az egész évben kapott áldásért. Ez történt 2015. október 17-én a Ráckevei Gyülekezetben is.

A hét folyamán bonyolított körtelefonok eredményeként mindenki hozzá tudott járulni valamivel a szombat szépségéhez. Volt, aki kertje terményeiből tudott még hozni, vagy ha az már elfogyott, hasonlót vásárolt a piacon, volt, aki kenyeret sütött, zöldséget, gyümölcsöt tett az asztalra. A mű még pénteken délután elkészült – és gyönyörű lett. 

halaado_nap_rackeven_1Szombaton a testvérek ragyogó arccal tekintettek a feldíszített asztalra és ünnepélyes, hálaadó lelkület és hangulat uralta az egész napot. Kicsiktől nagyokig sokan szolgáltak versekkel, zenével, zsoltárokkal, énekekkel. Az Igéből a 12 év óta beteg asszony hálájáról hallhattunk. „Leányom” – soha, senkinek nem mondta ezt Jézus. Milyen megható lehetett ez a szó a számkivetett, beteg asszonynak. Jézus mindannyiunkat megszólított ezen a napon. Hálánkat és köszönetünket egy felajánló imában fejeztük ki a mi gondoskodó, Mennyei Atyánknak.

Gyürüs Istvánné

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista