2024. április 19. Péntek
Napnyugta: 19:40
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Tartalmas boldogság ajándékba
Tartalmas boldogság ajándékba PDF Nyomtatás E-mail

be_2015_3_fbKeresztény emberekként valami többnek és jobbnak a birtokában vagyunk már itt, a földön is, s ha az örök élet ajándékát is figyelembe vesszük, akkor emberi ésszel felfoghatatlan dologról van szó. Életszemléletünknél, küldetéstudatunknál fogva pedig mindig késztetést érzünk arra, hogy mindezt másokkal is megosszuk. De hogyan? Gyakran ez a legnagyobb kérdés, hiszen a mai embert nehéz, sokszor szinte lehetetlen is elérni, szűkösek az eszközeink. Ha őszinték vagyunk magunkkal, akkor be kell látnunk, hogy nekünk is egyre kevesebb az időnk, energiánk, pénzünk, hogy bármit lépjünk.

Erre a problémára igyekeztünk válaszolni, amikor a Boldog Élet magazin szerkesztőbizottságában összeültünk, hogy megtervezzük a 2016-os évet. Olyan rovatokat működtetünk, olyan cikkeket írunk, amelyek a világi ember számára hozzák elérhető és megvalósítható közelségbe az egészséges életmódot, valamint biblikus szemléletmódot közvetítünk. Nem célunk biblialeckéket leadni benne, nem célunk teológiai okfejtésekbe bocsátkozni. Sokkal inkább csak szemnyitogató, gondolatébresztő céljaink vannak a magazinnal, amelyben a testi és lelki egészség kérdéseit vizsgáljuk keresztény szemüvegen keresztül. Igyekszünk a kisgyermekektől a fiatal felnőtteken át az idős emberekig mindenkit megszólítani, időszerű és tudományosan is helytálló cikkekkel.

Ha neked is vannak barátaid, rokonaid, ismerőseid, akiket szívesen megszólítanál, akikkel szívesen kezdeményeznél kapcsolatot, hogy a jó Isten felé terelgesd őket, akkor ne hagyd ki a Boldog Élet magazint! Ha azon gondolkozol, mivel lehetne megajándékozni őket úgy, hogy két perc után ne tegyék le és sokáig emlegessenek, fizesd elő nekik egy teljes évre, és meglátod, mekkora örömöt szerzel majd vele. Kéthavonta ott leszel gondolatban velük. És abban is biztosak vagyunk, hogy ezáltal lehetőséged nyílik majd a bizonyságtevésre is feléjük.

Olvasóink hűségét azzal kívánjuk viszonozni, hogy minden gazdasági és egyéb nehézség ellenére már negyedik éve nem emeltük a magazin árát. Köszönjük hűségeteket, örülünk, hogy olvassátok és terjesztitek a Boldog Életet.

Gerlai Krisztina

Érdeklődés, előfizetés:

Boldog Élet szerkesztősége, 2119 Pécel, Ráday u. 12. Ügyfélszolgálati munkatárs: Dr. Tokics Imréné, Marika. Tel.: 06-30/664 3000, e-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges De megtalálsz bennünket facebook-on és a www.boldogelet.hu oldalon is.

 
< Előző   Következő >

 
 
 
Hírek
Galéria
Joomla Toplista