2024. április 29. Hétfő
Napnyugta: 19:54
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Keresztség Szegeden
Keresztség Szegeden PDF Nyomtatás E-mail

Zsoldosné Belovai Mária
2007. április 28-án a szegedi imaházban újra megtöltöttük a keresztelőmedencét, amely gyönyörű szombat volt mind a Szegedi, mind a Hódmezővásárhelyi Gyülekezet életében. Ezúttal Zsoldosné Belovai Mária testvérünk kötött szövetséget az Úrral, aki már régóta fontolgatta szívében ezt a fontos lépést.

Marika már jó ideje tartotta a kapcsolatot a vásárhelyi-, és a földeáki testvérekkel, és igazi, élő, gyakorlati hitet szerzett az Úrral. Ezt bizonyítja, hogy az evangelizációs előadásokon (melyeket Faragó József és Kovácsné Bokor Sarolta lelkészek tartottak), valamint a házi bibliakörökön hallott s megértett igazságokat azonnal hintette családjában, környezetében. Mi is vele együtt örültünk, amikor gyermekei, rokonai, ismerősei és barátai együtt kísérték el és lettek szemtanúi Marika víz és Lélek általi újjászületése csodájának.

Alámerítés
Énekek, versek és zenei szolgálatok sora hangzott el. Az igehirdetés és az alámerítés szolgálatát Faragó József testvér végezte, aki a Vajdaságból „tért vissza" ezen alkalomra. Marika keresztségi felkészítője Kovácsné Bokor Sarolta volt. Testvérünk a Hódmezővásárhelyi Gyülekezet tagja lesz.

Az Úr áldja meg Marikát a menny felé vezető úton!

 

B. I.

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista