2024.  március  28.  Csütörtök
Napnyugta: 18:09
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Gyülekezetalapító munka Szigetszentmiklóson
Gyülekezetalapító munka Szigetszentmiklóson PDF Nyomtatás E-mail

gyulekezetalapito_munka_szigetszentmikloson_1Nagyszerű Istennel szerzett tapasztalatunk van itt, Szigetszentmiklóson, ahol nagy lelkesedéssel végezzük a gyülekezetalapító munkát.

A ráckevei volt kerakos gyülekezet – amely ma már Isten kegyelméből uniós – Szigetújfalun egy profi módon felépített programmal képviselte az egészségügyi üzenetünket. Vegán ételbemutató és -kóstoló, könyvek és Biblia árusítása, szórólapok, ismertető füzetek osztogatása, vegán élelmiszerek vásárlási lehetősége – minden együtt van a palettán. Valóban nagyszerű munkát végeznek! Ennek meg is lett a gyümölcse, mert meghívták őket Szigetszentmiklósra is. „Érdekes módon” éppen akkorra hívták ide őket, amikorra meglett az új gyülekezeti termünk, és már a meghívóink is elkészültek a sorozatokra (az egyiket szerdán, a másikat szombaton tartjuk).

gyulekezetalapito_munka_szigetszentmikloson_2Mentünk nekik segíteni, vittünk mi is vegán kókuszgolyót, és ha már ott voltunk, személyesen az emberek kezébe adtuk a meghívóinkat is!

Hát nem csodálatos Istenünk időzítése?

Hab a (vegán)tortán ☺, hogy december 12-ére ismét meghívták őket Szigetszentmiklósra, egy másik helyszínre, amely még kiemeltebb lesz, mint az előző volt! Természetesen ott is együtt fogunk dolgozni ezzel a nagyszerű csapattal, és ha már ott leszünk, ismét az emberek kezébe adjuk a meghívóinkat, hiszen a szerdai sorozat 25 részes, a szombati pedig 10, tehát akik eljönnek, még bőven be fognak tudni kapcsolódni akkor is.

Az első alkalmon kb. 40 ember töltött ki egy olyan felmérést (e-mail címmel, lakcímmel, telefonszámmal), hogy érdekelné őt egy vegán főzőtanfolyam vagy lelki témájú előadás. A második alkalmon, amely nagyobb szabású lesz, legalább ugyanennyien ki fogják tölteni ezeket a jelentkezési lapokat. Ez tehát azt jelenti, hogy akár 80 fős címlistánk is lehet januárra, amikor a szigetszentmiklósi emberekhez már a szigetszentmiklósi gyülekezetben fogjuk megrendezni a programokat!

A ráckeveiek nem is sejtették, hogy a Szigetújfalun elkezdett munkájukkal, Isten a szigetszentmiklósi gyülekezetalapítást fogja elősegíteni, és most együtt örülünk Isten áldásainak és egymásnak!

Rinkó Sándor

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista