2024.  március  29.  Péntek
Napnyugta: 18:10
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Körzeti Zenei nap és kórustalálkozó Hévízen
Körzeti Zenei nap és kórustalálkozó Hévízen PDF Nyomtatás E-mail

2015. október 25-én egy-egy lelket és szívet felemelő esemény helyszíne volt a hévízi gyülekezet: körzeti zenei napot tartottunk, amelyen részt vett a helyi gyermek-, női és vegyes kar, valamint a zalegerszegi és nagykanizsai kórus is. Vendégeink voltak emellett a Nágocsi Gyülekezet tagjai és a veszprémi oboaművészek is.

A délelőtt folyamán a szolgálatok sorát követően Pörneki Attila, az egyház zenei vezetője beszélt Isten Igéjéből. A közös ebéd után pedig az összevont kórus tagjai szolgáltak, és együtt énekelhettünk a csodálatos hangú művésznővel, Pörneki Anikóval is. Mind az énekek, mind a versek és természetesen az igei szolgálatok is alkotó Urunk csodáit hirdették és dicsőítették Őt. Az ilyen alkalmak valamennyi résztvevő számára – a meghívott világi vendégek számára is – Isten népének közös céljait és az együtt munkálkodás fantasztikus erejét mutatják meg.

Azzal a boldog tudattal indultunk haza aznap, hogy ismét egy olyan program részesei lehettünk, amely közelebb hozott bennünket egymáshoz és Istenhez.

P. T.

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista