2024.  március  28.  Csütörtök
Napnyugta: 18:09
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Az Advent Kiadó könyvajánlója
Az Advent Kiadó könyvajánlója PDF Nyomtatás E-mail

az_en_kincsesladam_2_-_boritoDecember 10-e után már kereshetik a szülők, nagyszülők, gyerektanítók és gyerekek a népszerű történetes könyv második kötetét: Az én kincsesládám 2 című elbeszélés-gyűjteményt az Advent Kiadóban. Ismét több mint húsz érdekes történet várja, hogy olvassuk és átéljük a kis és nagyobb szereplők kalandjait.

        A kiadvány ára 900,- Ft lesz.

 

 

 

 

 


a_fozes_gyerekjatek_-_boritoA legtöbb anyuka meglepetten tapasztalja, mennyire szeretnek nemcsak a kislányok, hanem a fiúk is főzőcskélni. Már olykor a homokozóban levesfőzést, sütikészítést imitálnak. Miért ne avathatnánk be őket a konyhában a szakácskodás művészetébe? Különösen értékesnek érzik a „munkálataikat”, hogyha saját szakácskönyvükből, saját választás alapján készíthetnek ételeket.

Dankóné Reisinger Magdolna: A főzés gyerekjáték címmel gyerekeknek írt szakácskönyvében 85 finom, egészséges és egyszerű receptet közöl színes, szemet gyönyörködtető fotókkal. A könyv végén azt is megtanulhatják a gyerekek, hogyan lehet szépen, változatosan és gusztusosan megteríteni egy asztalt – ha ünnepen, vagy ha csak a hétköznapok során ülünk a friss étel-ital mellé.

        A könyv az Advent Kiadónál beszerezhető. Ára: 3450,- Ft.

 


nincs_tobbe_halal_-_boritoFelnőtt olvasóinknak ajánljuk a téli estékre, de missziós célra is Gustav Tobler: Nincs többé halál! című kötetét. A szerzőnek már megjelent magyar nyelven a könyv első kiadása. Az idők folyamán G. Tobler átdolgozta, kiegészítette az eredeti kiadványt. Minden igére kitér, amit Isten a Biblia lapjain kijelentett a halálról, örök életről. Az egyik legfontosabb téma, ami a ma emberét is foglalkoztatja: mi van a halál után. „Megidézhetőek”-e a halottak? Létezik-e egy örök körforgás, amelynek idején a „lélek” hol alacsonyabb, hol magasabb rendű szervezetben születik újjá, szünet nélkül? Ezek a ma élő emberiség és a valaha élt emberek nagy kérdései is. Ezekre keresi a könyv a választ, és adja meg a Biblia szerint a feleletet.

        A kötet ára: 1500,- Ft lesz.

Advent Kiadó Munkatársai

 
< Előző   Következő >

 
 
 
Hírek
Galéria
Joomla Toplista