2023. szeptember 27. Szerda
Napnyugta: 18:33
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Békés megyei ifjúsági nap
Békés megyei ifjúsági nap PDF Nyomtatás E-mail

bekes_megyei_ifjusagi_nap_20151128_160159„Csodálatos világ – Vajon tetszem-e Istennek?” címmel rendezték meg november 28-án, Békéscsabán a Békés megyei ifjúsági napot. Jókedv, áhítat és lelkesedés – ezek jellemezték az ifjúsági összejövetelt, amin mintegy 60 fiatal vett részt Békés megyéből.

A délelőtti istentisztelet keretén belül két prédikációt hallhattunk arról, hogy milyennek lát Isten engem ebben a világban, tetszem-e neki? Sok vers- és énekszolgálat tette színesebbé és áldásosabbá a szombatot. A sok szép gondolat és a lelki táplálék után, a gyülekezet jóvoltából testi táplálékban is részük volt mindazoknak, akik megéheztek.

bekes_megyei_ifjusagi_nap_20151128_110701 A délutáni istentiszteletet megelőzte egy közös énekpróba, valamint egy kvízjáték. Továbbá nagyon sok verset, zsoltárt, éneket hallgathattunk meg, de lehetőségünk volt közösen is énekelni. Hisszük azt, hogy az igei tanításokon kívül a fiatalok sok értékkel térhettek haza.

A napot egy közös floorballozás zárta, ahol az egész kicsi gyerkőcök is kivették a részüket, de természetesen a foci sem maradhatott el.

Köszönjük mindazoknak, akik ezt a csodálatos napot megszervezték és jövőre is várunk mindenkit a következő ifi napokra.

O. K.

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista