2024.  március  28.  Csütörtök
Napnyugta: 18:09
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Nemcsak karácsonykor érték az őszinte szeretet!
Nemcsak karácsonykor érték az őszinte szeretet! PDF Nyomtatás E-mail

a_nagy_csapat_ozdon Az év vége felé haladva mindannyian számadást készítünk, és a szívünkben sok-sok hálaima hangzik fel az Istenhez. Ő volt velünk az év minden napján, és Ő adott erőt ahhoz is, hogy megláthassuk és elérhessük azokat az embereket (kicsiket és nagyokat), akik komoly nehézségekkel küzdenek, akik számára a létbiztonság nem természetes érzés, vagy akik súlyos betegségekkel küzdenek.

A segélyszervezet idén is számos önkéntessel bővült, csodálatos érzés látni a szemeikben a lelkesedés tiszta tüzét. Isten Lelke hatalmas erővel indítja őket a hozzá kiáltók felé, erőt ad az úton végigmenni, ezáltal az Ő végtelen irgalmasságából adhatunk azoknak, akik szomjaznak. Elfogadásért, odafigyelésért és őszinte szeretetért kiáltanak. Isten megtiszteltetésben részesít, hogy hitelesen bemutathatjuk Őt embertársaink előtt, akik még nem ismerik a világ Teremtőjének szeretetét.

kozos_fotoIdén decemberben szintén másodszorra találkozhattunk norvég barátainkkal, az Utekontakten Nittedal szociális szervezet munkatársaival, és december 7–11-ig mindennap új helyszínen látogathattuk meg kis támogatottjainkat, hiszen velük az ADRA nyári táborában is együtt örülhettünk. Dunaújvárosban, Cegléden és Ózdon is igazi boldog órákat élhettek át ők, akik nehézségeik és bánataik miatt sokszor érzik egyedül magukat az iskolában. Sokszor tapasztalják, hogy nem kaphatnak meg értékesebb dolgokat, mert a szükséghelyzetek kitaszítottá teszik őket. Számukra a norvég fiatalok ajándékai, a jelenlétük, a barátságuk és a közösségi hálón való folyamatos kapcsolattartás valódi támaszték és igazi érték!

egyutt_az_onkentesekkel Nagyon örülünk, hogy az ADRA magyar önkéntesei is tevékenyen kiveszik a részüket abban, hogy az internet segítségével elérhetőek legyenek számukra egész évben. A napi gondok és a sok lelki probléma azonnal könnyebb, ha van mellettük egy barát, aki meghallgatja őket és bíztató szavaival segít továbblépni!

Az idei téli programokon Bodnár Zsóka néni történetei nagyon sok lelki táplálékot adtak mindannyiunknak, megnéztük a nyári fotókat is, és a közös énekek dallamai újból a Balaton-partra repítették a közös emlékeket átélt csapatot! Még mindig a „Ne félj, mert megváltottalak!” című ének a legkedvesebb számukra, ezt szeretik a legtöbbször elénekelni a gyerekek. Ahogyan hallgatom és éneklem velük együtt évről évre, mindig megértem, hogy Isten támogató szeretetéből erre van a legnagyobb szükségük: valódi közelségre a Teremtőjükkel! Mennyire csodás, hogy eszközök lehetünk ebben! Szeretnék külön köszönetet mondani Bodnár Katának, akinek a segítségével több mint 50 szegény kis ceglédi óvódáshoz juthattak el az általa szervezett és összegyűjtött karácsonyi ajándékdobozok, amelyeket a munkahelyén, egy budapesti óvodában a családok közösen készítettek! Isten áldjon meg minden szívből jövő, segítő kezdeményezést!

line_es_a_cegledi_gyerekekSzeretnék most az ADRA vezetőségének, munkatársaimnak és az önkénteseknek is minden támogatást, közös szolgálatot őszintén, szívből megköszönni! Hálás vagyok a testvéri közösségnek is, hogy egész évben imáitokkal és adományaitokkal éreztetitek velünk szereteteteket és bizalmatokat! Egyben arra kértek bennünket, hogy vigyük a jó hírt a szomjazókhoz és segítsünk hitelesen bemutatni Isten végtelen szeretetét az embereknek! Hadd ismerjék meg minél többen Őt és az adventistákat! A legtöbb hálával Istennek tartozom, mert elhívott erre a szolgálatra! Köszönöm neki, hogy veletek együtt mindig vannak erőforrások, mindig van új gondolat és terv! Tudom, hogy Istennel együtt mindig áldás a jövő, és hiszem azt, hogy sok-sok támogatottunkkal, az Ő országában együtt leszünk majd örökre!

Zohán Tünde

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista