2024.  március  28.  Csütörtök
Napnyugta: 18:09
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow „Mi lesz veled, Európa?” és „Életvezetés felsőfokon”
„Mi lesz veled, Európa?” és „Életvezetés felsőfokon” PDF Nyomtatás E-mail

Előadás-sorozatok Miskolcon

a_miskolci_korzet_hirei_dsc03209Két programról szeretnék beszámolni a miskolci körzetből, és kérni benneteket, kedves olvasók, hogy imáitokban emlékezzetek meg a folytatásról.

Az egyik a Bibliai Szabadegyetem Klub, amely október 28-án kezdődött „Mi lesz veled, Európa?” címmel. Az aktuális témák – mint pl. A globalizáció áldásai, Elmagányosodunk a tömegben, Mi Európa jövője? stb. – hétről hétre nemcsak magas szintű tudásanyagot, de lelki értékeket is tolmácsoltak a közönség részére. Az utolsó előadásra december 9-én került sor, aztán beszélgetős alkalmat, ill. alkalmakat tervezünk az érdeklődőkkel. A Bibliai Szabadegyetem Klub előadói: dr. Tokics Imre, Restás László, Gyetvai Gellért, Bálint György és Suhaj Renáta. 

a_miskolci_korzet_hirei_20151112_164155A másik egy mentálhigiénés sorozat „Életvezetés felsőfokon” címmel, amely november 12-től december 3-ig került megrendezésre heti egy alkalommal. Jó volt tapasztalni, ahogy a résztvevők nagy érdeklődést tanúsítottak az előadott témák iránt, mint pl. a Veszteségkezelés gyakorlati lépései, Önértékelés, Szeretetnyelvek…, és igényelték a folytatást, amelynek az előkészületei már folyamatban vannak. Az „Életvezetés felsőfokon” előadás-sorozat előadói Zsiga Attila és Suhaj Renáta voltak.

S. R.

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista