2024.  március  29.  Péntek
Napnyugta: 18:10
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow A Fehérgyarmati Gyülekezet decemberi szolgálatai
A Fehérgyarmati Gyülekezet decemberi szolgálatai PDF Nyomtatás E-mail

a_fehergyarmati_gyulekezet_decemberi_szolgalatai_2Szolgálataink sorát december 3-án kezdtük a helyi Református Műemlék Templomban szervezett városi kórustalálkozón.

December 13-án a gyülekezetünk énekkara és zenekara, valamint a fehérgyarmati Erkel Ferenc Városi Vegyes Kar közösen vett részt a Debreceni Gyülekezet által szervezett jótékonysági koncerten a Kölcsey központban. Az összevont kórusok szolgálatát a fúvós együttesünk kísérte, illetve önálló zenekari számokkal is szolgált.

Ezt követően december 19-én a panyolai baptista gyülekezet meghívásának tettünk eleget. Ezen a szombat délutáni istentiszteleten a gyerekek, a kórus, a zenekar, valamint közösen a helyi gyülekezet tagjaival dicsőítettük Istenünket. Szolgálatunkat 18.00 órakor folytattuk Fehérgyarmaton, ahol csatlakoztak hozzánk a debreceni fúvós barátaink. A művelődési ház vezetői felkérésének eleget téve, a város karácsonyfája alatt egyórás rézfúvós koncertet adtunk, karácsonyi dalokból válogatva. Amíg a zenekar pihent egy-egy keveset, Várhelyi Zoltán lelkész igei gondolatokkal szólította meg a hallgatóságot, miközben a gyülekezeti tagok könyveket ajándékoztak. Ezt az áldásos napot a gyülekezetben elfogyasztott közös vacsora és beszélgetés koronázta meg, ahol kicsik és nagyok, szívvel-lélekkel vettek részt a vendégfogadásban.

a_fehergyarmati_gyulekezet_decemberi_szolgalatai_1Másnap a tunyogmatolcsi Református Egyház imatermében karácsonyi műsorral szolgáltunk a helyi tagok nagy örömére.

Szolgálatunk sorát 21-én Nyírbátorban a város által szervezett karácsonyi ünnepségen való részvétellel zártuk, ahol a kórusunk énekelt.

Hálával tartozunk Istennek azért, hogy kis gyülekezetünket ennyi lehetőséggel megáldotta a bizonyságtevésre, és megadta a szükséges erőt a szolgálathoz.

H. CS.

 
< Előző   Következő >

 
 
 
Hírek
Galéria
Joomla Toplista