2024. július 22. Hétfő
Napnyugta: 20:30
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Színvonalasabb gyógyító munka, új kezelési módok
Színvonalasabb gyógyító munka, új kezelési módok PDF Nyomtatás E-mail

erdliget_-_megujult_kezelesekAz idén újra megnyílt Érdliget Életmódközpontban március végéig már minden turnusunk megtelt, de áprilistól várjuk a te jelentkezésedet is, ha gyógyulásra, testi-lelki megújulásra vágysz, mégpedig nagyszerű programokkal, kezelésekkel!

Hogy telik majd egy napod? A következőképpen. Reggel szép zenére ébredsz, kapsz egy finom, frissen facsart gyümölcslét, majd következik a reggeli torna speciális légző gyakorlattal, aztán jöhet a harmonikus ízvilágú, egészséges és teljes értékű reggeli! Ezután egy kiadós séta, és lelki percek következnek. Délelőtt különböző kezelésekben részesülhetsz, majd ebéd előtt fél órával frissen facsart zöldséglét fogyaszthatsz, és megnézzük, hogy áll össze a mű a konyhában, ebéd után pedig szintén sétálunk egy nagyot. A kezelések, melyekben a hét folyamán részesülni fogsz: gyógymasszás, hideg-meleg váltókezelések a jó vérkeringés és a méregtelenítés érdekében, személyre szabott gyógyteák, különböző testpakolások agyaggal és lenmagos faszénnel, testtekercselés a narancsbőr ellen, arcpakolások, különböző hidroterápiás kezelések, orvosi Bioptron-kezelés és még sok más, a személyes konzultáción előírt kényeztető, gyógyító terápia.

Előadásokat hallgathatsz többek között a gyógynövényismertről, a házi gyógymódokról, az egészséged helyreállításáért felelős legfontosabb alapelvekről. Főzősulit is tartunk mindennap, ahol ízelítőt kapsz az aszalás, a befőzés és a csíráztatás tudományából, megismerkedhetsz az otthon készíthető tisztító- és kozmetikai szerekkel, különféle receptekkel, de szervezünk érdekfeszítő beszélgetéseket, filmklubot, só-méz szaunát és sok más érdekes, hasznos programot, amelyeknek köszönhetően testileg-lekileg megújulva, feltöltődve, kipihenve, az egészségedet szolgáló ismeretekkel gazdagon térhetsz haza! Így életmódváltásod, amihez minden képzett szakemberünk hozzá fog járulni és meg fog tenni mindent, örömteli és tartós lesz!

Személyes találkozásunkig is jó egészséget kívánunk neked és Isten gazdag áldását életedre!

az Érdliget Éetmódközpont Csapata
www.erdliget.hu

+36-20/272-7741

 
< Előző   Következő >

 
 
 
Hírek
Galéria
Joomla Toplista