2024. május 25. Szombat
Napnyugta: 20:27
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Bibliai Szabadegyetem Székesfehérváron
Bibliai Szabadegyetem Székesfehérváron PDF Nyomtatás E-mail

bibliai_szabadegyetem_szekesfehervaron_imag12862016. február 9-én kezdődött el a Bibliai Szabadegyetem első féléve Székesfehérváron. Testvéreink példamutatóan fogtak össze az „A” és a „B” gyülekezetben, hogy imaórákat tartsanak, felosszák a várost körzetekre, és hogy egy-egy testvér legyen a gazdája minden körzetnek. Hirdettünk újságban, a gyülekezeti, alapítványi blogokon. Valószínűleg abban, hogy a meghívások nyomán rendkívüli érdeklődés támadt, a szorgalmas munkának, amelyet a szórólapok kihordásával, személyes megkeresésekkel már egy hónappal a kezdet előtt fáradoztak a két gyülekezet tagjai, nagy része volt. Mégis mindnyájunkban az fogalmazódott meg, hogy „Dicsőség az Úrnak!” Összes munkánk fontos volt, de Istenünk az imák meghallgatója.

A kétszer négysoros székek még a kezdet előtt teljesen megteltek, úgyhogy pótszékeket kellett behordani. A fotón dr. Tokics Imre testvér, az első előadó látható a hallgatóság egy részével, húsz perccel az előadás „hivatalos” befejezése után. Szinte senki sem akart megmozdulni, kérdés-kérdés után következett. A vendégek száma megközelítette a százötvenet.

Az Úr kezébe helyezzük a folytatást is: hisszük, hogy az érdeklődés nem hunyt ki az emberekben, inkább Istenünk vár arra, mennyi bennünk a készség és a befogadó lelkület az Őt kereső embertársaink iránt.

Egerváriné Kökényes Zsuzsa
körzetvezető lelkész

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista