2024. április 29. Vasárnap
Napnyugta: 19:52
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Nyári evangelizáció Fehérgyarmaton
Nyári evangelizáció Fehérgyarmaton PDF Nyomtatás E-mail

Nyári evangelizáció Fehérgyarmaton
Az idén a europe 4 jesus (Európa Jézusért) missziószervezet, amely különben 3-4 éve létezik, és különböző országokban tart evangelizációs sorozatokat, elhatározta, hogy Magyarországon is szervez evangelizációt.

A világ különböző tájairól érkeztek fiatalok, akik vezetőjük, Louis Torres lelkipásztor irányítása alatt tartottak előadásokat a Bibliából -

 

 

 

  • 14 fiatal,
  • 6 különböző országból,
  • 8 helyszínen,
  • 1 céllal, mégpedig azért, hogy az emberek megismerjék Jézust, elfogadják személyes megváltójukként, és felkészüljenek közeli visszajövetelére.

Én Prtyity Annamária vagyok. Szabadkán születtem (Szerbia). Miután elvégeztem az egészségügyi középiskolát, minden áron fogorvos akartam lenni, de mindig úgy imádkoztam, hogy legyen meg az Úr akarata. Így iratkoztam be a belgrádi Adventista Teológiai Egyetemre. Most már tudom, hogy ez így volt a helyes. Nyáron általában Ausztriában tartózkodom, és az egyik ottani barátom mesélte hogy a europe 4 jesus missziószervezettel részt vett egy Fülöp-szigeteki evangelizációs sorozaton, melynek eredményeként nagyon sok ember keresztelkedett meg.

Nyári evangelizáció Fehérgyarmaton
Ennek hatására én is vágyat éreztem, hogy részt vegyek egy ilyen sorozaton. A szervezet weblapján értesültem arról, hogy Magyarországon is lesz hasonló sorozat. Habár én is szerettem volna a Fülöp-szigetekre menni, ezt a döntést is Isten elé vittem. Most már tudom, hogy ezt a lépésemet is Ő vezette. Ha az ember teljesen átadja magát Istennek, biztos lehet abban, hogy Ő vezetni fogja.

Így kerültem Fehérgyarmatra Rahellel. Őt korábban nem ismertem, de nagyon jó barátnők lettünk. Rahel Svájcban járt a misszióiskolába, és ő volt az előadó, én meg fordítottam neki németről. Az evangelizációs sorozat címe: „Az élet nagy kérdései, Isten reménykeltő válaszai" volt.

Nyári evangelizáció Fehérgyarmaton
Minden előadást képekkel illusztráltunk, és egészségügyi témájú előadásokat is tartottunk. A gyülekezet kórusa minden este énekelt, sőt egyik este egy fúvós triót is hallhattunk. A gyülekezeti tagok szintén kivették a részüket a munkából, és megkönnyítették a dolgunkat. Egy héten kétszer voltunk Debrecenben, ahol találkoztunk a team-ünk többi tagjával. A többi napokon látogattuk a barátkozókat, és a könyvjutalmat, amit nyertek átadtuk nekik. Általában mindig volt 5-15 vendég az evangelizáción. Összesen 15 előadást tartottunk, július 14-28. között a fehérgyarmati Művelődési Házban.    

Nagyon sok áldás származott ebből mindenkinek, és én hálás vagyok az Úrnak, hogy dolgozhattam érte.

 „Hanem gyűjtsetek magatoknak kincseket a mennyben..." (Mt 6:19-21). - Ez a bibliavers arra szólít bennünket, hogy vezessünk embereket Jézushoz. Tegyük ezt!

 

Prtyity Annamária
 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista