2024. április 29. Hétfő
Napnyugta: 19:54
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Szünidei Bibliatábor Pécelen
Szünidei Bibliatábor Pécelen PDF Nyomtatás E-mail

Szünidei Bibliatábor Pécelen - csoportkép
A péceli missziós csoport fennállása óta már másodszor rendeztük meg a Noé Bárkája Szünidei Biblia Tábort július 30. és augusztus 5. között. Idén öt korcsoportba osztva közel ötven gyermek vett részt napközis jellegű táborunkban. Árvai Pálma volt a főszervező, és mellette egy tizenöt fős segítőkből álló csapat vigyázott a gyerekekre és foglalkozott velük. Minden délelőtt egy-egy epizódot tekinthettek meg Illés próféta életéből, színdarab formájában, melynek tanulságairól ezután korcsoportokban beszélgettünk velük. Délután különböző kézműves foglalkozásokon vehettek részt, és természetesen nem maradhatott el a játék sem.

Szünidei Bibliatábor Pécelen
Szombaton ünnepséget rendeztünk, ahol a gyerekek szüleiknek adhatták elő azokat a történeteket, amelyeket a hét során tanultak. Ezután a péceli erdőben egy öt állomásból álló Bibliai-erdőt rendeztünk a „tábor-lakóknak", ahol számot adhattak tudásukról, ügyességükről, leleményességükről. Vasárnap, a tábor zárásaként főzőversenyt és vásárt rendeztünk, ahol a gyerekek elkölthették a tábor során kapott tallérjaikat.

Hálásak vagyunk, hogy Isten ilyen gazdagon megáldott és megsegített minket. Ezt legjobban az egyik kisgyerek mondatával tudnám kifejezni, mellyel elbúcsúzott tőlünk. „Kösi sépen, minden super volt!"

 

Cs. A.

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista