2024.  március  29.  Péntek
Napnyugta: 18:10
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow Szolgálat és küldetés arrow Gyermek szolgálat
Gyermekek Szolgálatának Osztálya PDF Nyomtatás E-mail

Küldetésünk:

dsc_0503 Ahogyan Jézus Krisztus tette, úgy szeretnénk elméleti és gyakorlati segítséget nyújtani a keresztény szülőknek és gyermekeiknek abban, hogy boldogabb és nyugodtabb életet éljenek a Szentírás tanácsai szerint, és e tanácsokat követve örök reménység birtokosaivá legyenek.

„Engedjétek hozzám jőni a gyermekeket és ne tiltsátok el őket; mert ilyeneké az Istennek országa. (...) Aztán ölébe vevé azokat, és kezét rájok vetvén, megáldá őket." (Márk 10:14., 16.) 

Minden ember Isten egyedi teremtménye és Jézus Krisztus vérén megváltott érték. A gyermekeknek, akik felnőtté válásukig támogatásunkra és szeretetteljes 'növelésünkre'  szorulnak, joguk van arra, hogy az előttük járó generációtól a legjobbat, legértékesebbet kapják, és azt a védelmet, amely az őket gyakran körülzáró bajokkal, nélkülözésekkel, sokszor kíméletlen és embertelen támadásokkal szemben oltalmazza. Hisszük, hogy jelen világunkban nincs nagyobb oltalom a számukra, mint Istenhez irányítani és az Ő védelmébe ajánlani őket.

A Gyermekek Szolgálatának Osztálya abban nyújt segítséget, hogy korosztályaiknak megfelelően bibliai és mindennapi történetekkel, valamint játékos, könnyű bibliaismereti útmutatókkal, tábori foglalkoztatókkal szerelje fel a gyülekezeti gyermekiskolai tanítókat, a szülőket és a gyermekeket.

 

Mihalec Dóra
Gyermekszolg. O. Munkacsoportjának vezetője

 
 
 
 
Gyermek szolgálat
Letölthető anyagok
Keresztény játszóház
Joomla Toplista