2024.  március  28.  Csütörtök
Napnyugta: 18:09
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow Szolgálat és küldetés arrow Stratégiai terv arrow Célkitűzéseink
Látásunk PDF Nyomtatás E-mail

Imádat

ImageA Szentlélek jelenléte tükröződik vissza az egyházban a krisztusi egység által, a tiszta erkölcsi értékek ápolásában, inspiráló istentiszteletekben, biblikus alapelvek megvalósításában, a folyamatos lelki növekedésben, és az örömteli várakozásban.
 

Szolgálat

ImageAz egyház minden tagja megismeri Isten személyes tervét az életére, megértve a gondviselés-történetét, felismerve a lelki ajándékait, lelkiségi típusát és személyes képességeit amivel hozzájárulhat Isten egyetemes tervének megvalósításához. A gyülekezetek olyan szolgálatot végeznek, amellyel kielégítik egymás és az emberek lelki, érzelmi, közösségi és fizikai szükségleteit, prédikálás, gyógyítás és szabadítás által.

Evangelizálás

Biblikus küldetésünket betöltve, a Szentlélek meggyőző erejével teljesítjük a misszióparancsot minden népcsoportban és településen, korszerű eszközöket is igénybe véve. A társadalom minél több rétegével megismertetjük jelenlétünket, alapvető értékeinket, és folyamatos taglétszám növekedést érünk el gyülekezeteink megújítása és új gyülekezetek alapítása által.

 

Közösség

ImageAz egyház olyan - hitben erős - tagokból áll, akik a gyülekezetben és kiscsoportokban örömteli közösségeket alkotva élik meg a keresztény értékeket. A közös hit és közös viselkedési normák felett, az összetartozás érzése féltve őrzött és ápolt érték a közösség minden tagja számára. Az egyháztagok és a gyülekezetek között szoros baráti kapcsolatok épülnek.

Tanítványság

Az egyház olyan tagokból áll, akik folyamatosan növekednek a Krisztushoz való hasonlóság elérésére. A közösség értékeli a rendelkezésére álló eszközöket és jó sáfárkodással, hatékonyan felhasználja azokat tagjai nevelésére, hogy alkalmasak legyenek az önálló lelki életre és az eredményes szolgálatra.
 
< Előző   Következő >

 
 
 
Stratégiai terv
Bibliai küldetésünk
Látásunk
Értékeink
Célkitűzéseink
Joomla Toplista