2024.  március  28.  Csütörtök
Napnyugta: 18:09
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow Szolgálat és küldetés arrow Advent Kiadó
Advent Kiadó PDF Nyomtatás E-mail

ImageA Hetednapi Adventista Egyház kiadványai az Advent Irodalmi Műhely gondozásában jelennek meg. Advent Kiadó néven 1990-től jelentette meg magyar nyelven az adventista irodalmat. Megalapítása óta nagy hangsúlyt fektet az evangélizációs munkához felhasználható könyvek megjelentetésére. Alapvető tevékenysége az evangélium hirdetésében felhasználható könyvek és a lélek és test egészségének megőrzését segítő kiadványok megjelentetése. Kiemelt célja a Biblia válaszának továbbítása egy-egy aktuális társadalmi, erkölcsi, egészségügyi kérdésre.

Az eleinte alapvetően belső terjesztés mellett, a Műhely küldetéséből kifolyólag, hamar fontossá vált a világ felé is nyitott, teljes körű forgalmazás. Kiemelt feladatának tekinti, hogy az egyházközösség tagjai mellett, minden érdeklődő elérhesse kiadványait. Ma már könyvtárak, könyvesboltok csakúgy hozzáférnek például a világhírű Ellen G. White irodalomhoz, mint maga az Egyház.

 

ImageA jövőben tevékenysége középpontjában az E. G. White áltál megfogalmazott feladat teljesítése áll:

"Ha van olyan munka, ami fontosabb, mint a többi, akkor az az, hogy eljuttassuk kiadványainkat a nagyközönség elé..."

 

Kuriózum! A Műhely gondozásában, ami ekkor még Advent Kiadó néven szerepelt, jelent meg a híres Baja Béla Biblia kódex is, amely a magyar könyvkiadás egyik ritkasága.

 

Elérhetőségeink: 

1171 Budapest, Borsfa u. 55.
Tel./Fax.: (06-1) 256-5205
Email: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges
Honlap: www.adventkiado.hu

 
 
 
 
Advent Kiadó
Webáruház
Boldog élet családi életmódmagazin
Joomla Toplista