A szabadság hangja, szinkronos

Egy elképesztő igaz történet egy szövetségi ügynökről, aki veszélyes küldetésre indul, mivel a célja több száz gyermeket megmenteni az emberkereskedők markából.


Orvos, gyógyítsd meg magad

Jézus visszatér gyermekkori otthonába a nagy zsidó újévi ünnepségre. Gyermekkori barátai és családja mindannyian zümmögnek attól, amit Jézusról..


Radikális

Egy erőszaktól sújtott mexikói határvárosban egy csalódott tanár radikálisan új módszerrel próbálkozik, hogy kihozza a legjobbat diákjaiból.

Paul Rudd ezt szeretné megkérdezni Jézustól

A színész azt mondja, hogy az a történelmi személy, akivel a legszívesebben találkozna, az Jézus Krisztus. Habár zsidó..

Az abortusz nem megbocsáthatatlan bűn

Az abortuszod bűnét Jézus a saját vérén vásárolta meg. Örülj ennek a valóságnak, és állj ellen a kísértésnek..

Jeremiás siralmai

A Siralmak könyve egy öt gyászversből álló gyűjtemény, mely Jeruzsálemet siratja, miután Babilon lerombolta a várost.

Hulk Hogan legfőbb prioritása: "Megváltóm hírnöke lenni"

Hulk Hogan, profi pankrátor, és színész azt állítja, hogy most már élete legfőbb prioritása, hogy elmondja az embereknek..

Isteni csoda folytán élte túl
az autóbalesetet

Miután a lánya túlélt egy brutális autóbalesetet, a volt tennessee-i lelkipásztor Kevin Mullins megosztott egy pár képet..

Ruth történetének
mély igazságai

Ez egy lenyűgöző elbeszélés, amely túlmutat az időn és a kultúrákon. Mélyreható tanulságokat kínál az élet és a hit különböző..


Segítsd missziónkat!


Szükségünk van a Te támogatásodra is ahhoz,
hogy folyamatosan tudjunk értékes anyagokat közölni.
Ha tetszik a tartalom, kérlek támogasd küldetésünket.

Köszönjük!


Az elmúlt hét egyik slágere


Kiválasztottak: Hazatérés

Jézus a történelem legélethűbb prédikációját tartja. Az eredmény? Még több követő, még több ellenség és tanítvány, akik készek bárhová követni Jézust. Simon és Eden újra találkoznak, Máté szembenéz a múltjával..



További új feltöltések


# Szabadulás Istenhez
A szemétdombon találtak rá,
Istennek nagyobb terve volt vele

Jackie Darby feleség, anya és író, jelenleg odaadó élettel szolgálja az Urat. De egykor egy elhagyatott kisbaba volt, akit ott hagytak..

# Mindennapok
Keresztény dal az A. Idol-ban, McKenna Breinholt története
A huszonöt éves McKenna Breinholt, az arizónai Gilbertből, megragadta a nézők szívét az American Idol-ban történő előadásával, amikor Zach Williams és Dolly Parton 'There was Jesus' dalát..

# Sorozat # BibleProject
Ruth könyve
Ruth könyvében egy izráelita család tragikus veszteséggel néz szembe, mindeközben pedig Isten egy nem izráelita no huségét használja arra, hogy helyreállítsa Dávid családját.

# Mindennapok
Egy megdöbbentő festmény története
Amikor Paula Berry Butler meglátta az eléggé megdöbbentő festményt egy Gatlinburgi üzlet kirakatában, majdnem megállt a vér az ereiben. Egy embert ábrázolt, aki heroint fecskendez Jézus..

# Sorozat # Kiválasztottak
Kettő-kettő
Zarándokok érkeznek mindenhonnan, akik sátorvárost állítanak fel Kapernaum kapui előtt, hogy lássák Jézust. A feszültség fokozódik. Jézus egy izgalmas, de veszélyes küldetésre küldi a tizenkét..
# Ismert személy
Élveztem, és mélyen megvigasztalt a Biblia
Danica McKellar színésznő nemrég elmesélte, hogy mi mindent tanult az elmúlt egy év során, ami alatt kiolvasta a teljes Bibliát: nagyon élvezte, és mélyen megvigasztalódott.

# Sorozat # BibleProject
Énekek éneke
Az Énekek éneke ókori izráeli szerelmes versek gyűjteménye, mely a szerelem és a testi vágy erejét és szépségét mint Isten ajándékát ünnepli.

# Ajánló
A szeretet gyógyít
A XX. század első évtizedeiben, Nápolyban élt orvos, Giuseppe Moscati legendája a mai napig fennmaradt. Nemcsak kiváló diagnoszta és nagy tudós volt, hanem emberségből is ragyogó..

# Kortárs
Joshua
Joshua-t egyszerű asztalosként ismerik egy kisvárosban. Elismerik emberi értékeit, senki sem kérdezi, hogy honnan érkezett. Addig a pillanatig nem is volt ez fontos, amíg Joshua el nem követte az első..

# Sorozat # BibleProject
Jób könyve
Jób könyve azt a nehéz kérdést teszi fel, hogy milyen kapcsolatban áll egymással Isten és az emberi szenvedés, majd arra hív, hogy bízzunk Isten bölcsességében és jellemében.


Sokan nézték


Jennifer Garner hite és karrierje

Egy olyan világban, ahol a hírességek személyes meggyőződése gyakran éppúgy a reflektorfényben van, mint szakmai eredményeik, Jennifer Garner hite sokszor kerül a figyelem kereszttüzébe.

Hogy viszonyuljunk a bűnösökhöz?

Hogyan reagáljanak a keresztények a minket körülvevő világi történésekre? A legjobb, amit tehetünk, hogy követjük Jézus példáját a bűnösökkel való bánásmód tekintetében is.

Premier: Betlehemi történet

Egy fiatal nő, aki leírhatatlan felelősséget hordoz. Egy fiatalember, aki a szerelem és a becsület között tépelődik. Egy féltékeny király, aki semmitől sem riad vissza, hogy megtartsa koronáját.


Az elmúlt hét archív slágere


Passió

A passió című film Názáreti Jézus életének utolsó tizenkét óráját jeleníti meg. A film nyitójelenete az Olajfák hegyének lábánál, a Gecsemáné-kertben játszódik, ahová Jézus elvonul az Utolsó Vacsora után imádkozni.